Task Force on Resolution of Adverse Healthcare Incidents Meeting Agenda

December 13, 2023 | 2:30 – 4:00 p.m. | Virtual Meeting

2:30 10 min	Welcome & Introductions	Margaret Mikula, Co-chair, Task Force Members
2:40 5 min	Housekeeping	Margaret Mikula
2:45 10 min	The Patient at the Center	Linda Lancaster
2:55 5 min	Program Updates	Valerie Harmon
3:00 25 min	EDR 2023 Annual Report	Valerie Harmon
3:25 30 min	Strategic Planning Process Listening Session	Vanessa Becker
3:55 5 min	Public Comment*	Margaret Mikula
4:00	Upcoming Meetings & Adjourn+	Margaret Mikula

* Public comment can be submitted in advance of the meeting. Details are available on the Oregon Patient Safety Commission website (<u>https://oregonpatientsafety.org/governance</u>).

+ Task Force members will receive a meeting evaluation via email.