

OPSC Board of Directors Meeting Agenda

March 4, 2024 | 3:00pm - 5:00pm | Virtual Meeting

The Oregon Patient Safety Commission (OPSC) Mission:

To reduce the risk of serious adverse events occurring in Oregon's healthcare system and encourage a culture of patient safety.

| 3:00pm (10 min) | Welcome & Introductions | Bob Dannenhoffer, Chair, Board Members |
|------------------------|--|--|
| 3:10pm (5 min) | Housekeeping | Bob Dannenhoffer |
| 3:15pm (5 min) | Patient at the Center | Mary Engrav |
| 3:20pm (5 min) | Treasurer's Report | Jessica Morris |
| 3:25pm (30 min) | Strategic Planning Discussion | Valerie Harmon, Vanessa Becker, Board Members |
| 3:55pm (30 min) | Executive Director's Report | Valerie Harmon |
| 4:25pm (25 min) | PSRP Modernization: Revising Adverse Event Types | Valerie Harmon, Sydney Edlund, Board Members |
| 4:50pm (5 min) | Board Membership Update | Valerie Harmon |
| 4:55pm (5 min) | Public Comment* | Bob Dannenhoffer |
| 5:00pm | Upcoming Board Meetings & Adjourn† | Bob Dannenhoffer |

^{*} Public comments can be submitted in advance of the meeting. Details are available on the Oregon Patient Safety Commission website (https://oregonpatientsafety.org/governance).

[†] Board members will receive a meeting evaluation via email.