## Task Force on Resolution of Adverse Healthcare Incidents Meeting Agenda

SC OREGON PATIENT SAFETY COMPT

OREGON

COMMISSION

March 13, 2024 | 2:30pm - 4:00pm | Virtual Meeting

<b>2:30pm</b> (10 min)	Welcome & Introductions	Bob Joondeph, Co-Chair; Task Force Members
<b>2:40pm</b> (5 min)	Housekeeping	Bob Joondeph
<b>2:45pm</b> (10 min)	Patient at the Center	Valerie Harmon, Task Force Members
<b>2:55pm</b> (25 min)	OPSC & EDR Program Updates	Valerie Harmon, Sydney Edlund
<b>3:20pm</b> (35 min)	Task Force Planning	Valerie Harmon, Bob Joondeph, Task Force Members
<b>3:55pm</b> (5 min)	Public Comment*	Bob Joondeph
4:00pm	Upcoming Meetings & Adjourn	Bob Joondeph

\* Public comments can be submitted in advance of the meeting. Details are available on the Oregon Patient Safety Commission website (https://oregonpatientsafety.org/governance).